Siacom stuurt alarm berichten altijd naar de app. die u kunt downloaden bij ITunes of Google Play.

Ook is het mogelijk om als extra back-up een (gratis*) sms te ontvangen, deze komt altijd binnen ook als u geen internet heeft.
Nu krijgen wij wel eens te horen: “Een sms? daar wordt ik toch niet wakker van!”
Dit zal in veel gevallen inderdaad zo zijn.
Nu heeft de iPhone de mogelijkheid om een sms toon aan te passen en hier bv. een ring toon aan te koppelen.

De iPhone SMS- en Beltonen aanpassen

Sinds iOS 5 is het mogelijk om de iPhone SMS- en beltoon te veranderen in zowel een standaard SMS- en beltoon als een toon die niet standaard aanwezig in iOS is. Hierdoor kun je nu alle tonen gebruiken die je maar wilt. Ook is het mogelijk een SMS- en beltoon te koppelen aan een bepaald persoon, zodat je in één keer weet van wie je een SMS ontvangt of wie de beller is. Via de instellingen van je iPhone kun je de SMS- en beltoon veranderen.

De iPhone SMS- en beltoon veranderen.

Ga naar de Instellingen ▸ Geluiden. Klik op SMS-toon of Beltoon. Hier vindt je enkele beltonen die je kunt gebruiken als SMS- of beltoon. Indien je beltonen hebt gekocht of hebt toegevoegd met behulp iTunes zie je een scheidingslijn. Boven deze lijn bevinden zich de niet-standaard beltonen. Selecteer een toon. Wanneer je een SMS of telefoongesprek ontvangt zul je de gekozen beltoon te horen krijgen.

Wijs een SMS toon toe aan een contactpersoon.

Ook kun je een SMS- en beltoon toewijzen aan een bepaalde contact in je adresboek. Ga naar de Contacten app (Of via Telefoon ▸ Contacten). Selecteer een contact waarbij je de sms- of beltoon wilt wijzigen. Klik op Wijzig en scroll iets naar beneden en kies bij beltoon en/of SMS-toon een andere toon. Wanneer diegene je dan belt of een SMS stuurt dan zul je een andere toon te horen krijgen dan je normaal hebt ingesteld.

bron: appletips.nl

* Voor sms en naar het buitenland kunnen we extra kosten in rekening brengen.

 

 

WhatsApp chat